Nostopalvelut

Asennusnostot

Tarjoamme nostopalveluja sekä rakennusliikkeille että omakotirakentajille. Asennamme mm. seinäelementtejä, sokkeleita, kattoelementtejä ja ristikoita. Teemme nostotöitä, asennusnostoja koko Pohjanmaan alueella. Nostamme koneita ja laitteita eri teollisuusalojen ja kaupan yrityksille. Asennamme sähkökeskuksia, laitesuojia ja lämpökeskuksia kuljetusten yhteydessä. Nostamme tarvittaessa kappaleen loppukohteessa omalla nosturilla tai valvomme asennusnostoa asiakkaan puolesta. Teemme sopimuksen mukaan moduuleista koostuvien laiteosien yhteensovittamisen ja viimeistelyn.

Nostokoripalvelut

Nostokorilla työskentelet korkealla tukevasti ja turvallisesti. Sopii hyvin kohteisiin, joissa työntekoa vaikeuttaa kiinteät esteet tai vaikeakulkuinen ja pehmeä maasto, jotka estävät perinteisten henkilönostimien käytön. Asiakkaina mm. rakennusliikkeet ja energialaitokset.

Nostokori sopii hyvin myös yksityisasiakkaan käyttöön. Kattotyöt ja antenninvaihdot turvallisesti, pihapuiden kaatoa ja karsintaa. Metsurityöt yhteistyökumppanin toimesta.

Metsäpalvelu Nisula

Nosturin nostoarvotaulukot

EFFER-1405 8S

EFFER-1405 8S + JIB 6S